Nowe horyzonty dla agencji

PRNEWS.IO to narzędzie online dla agencji cyfrowych z całego świata. Jesteśmy prawie jak zdalna część Państwa zespołu.

Za pomocą systemu agencje odkrywają nowe możliwości prowadzenia marketingu treści na skalę międzynarodową i w objętości, która wydawała się niemożliwa. Pomyślicie, ilu klientom musieli Państwo z tego powodu odmówić.

Zamieszczone w takich publikacjach jak:

Skupić swoje wysiłki na znalezieniu najlepszego rozwiązania dla Państwa klientów w oparciu o szeroki wybór stron internetowych i metryki oglądalności, które agregujemy.

Monetyzować swoją wiedzę, wiedząc, ile artykułów trzeba opublikować, na jakich stronach je opublikować, kiedy je opublikować i w jakim tonie. A my wykonamy całą mechanikę w określonych terminach.

Filozofia PRNEWS.IO zakłada wybór. Gdy każda pojedyncza strona sprzedaje tylko siebie, PRNEWS.IO — zapewnia Państwu szeroki wybór stron internetowych. Dzięki temu mogą Państwo dokonać właściwego wyboru stron internetowych na podstawie obiektywnych parametrów.

Żadnych "mrzonek" — płacą Państwo za wynik; tylko wtedy, gdy artykuł zostanie rzeczywiście opublikowany. W przeciwnym razie zwracamy środki do salda. Państwa klient jest chroniony przed ryzykiem.

Zarządzane treści

PRNEWS.IO umożliwia Państwu zamieszczanie treści zarządzanych na własnych warunkach. Z tezami i akcentami potrzebnymi dla Państwa klienta.

Koniec z lekkimi wzmiankami, wyrwanymi z kontekstu, jak w przypadku współpracowników. Koniec z linkami w stopce strony, jak w przypadku wymiany linków.

Różnorodność stron internetowych

PRNEWS.IO współpracuje z najlepszymi redakcjami serwisów informacyjnych z całego świata. To coś nowego! Nigdy nie znajdą ich Państwo na giełdach linków. A można tu znaleźć strony do prawie każdego zadania.

W przypadku egzotycznych nisz, pracujemy nad ofertą na życzenie.

Oszczędzać na logistyce

Logistyka płatności jest jedną z zalet PRNEWS.IO, ponieważ koncentrujemy się na działalności cross-boardingowej. Mogą Państwo płacić w dowolnej walucie. Na przykład, płacą Państwo w złotych lub nigeryjskich nairach, a my za pośrednictwem naszych kanałów zapłacimy wydawcy w Brazylii w realu.

Jedno okienko

Zostawcie za sobą całe zamieszanie z wieloma kontrahentami, które rośnie jak kula śnieżna z każdym nowym klientem. Dajemy możliwość korzystać z jednego konta i rozdzielać środki pomiędzy powiązanych klientów.

Historia transakcji jest dostępna na koncie, razem z fakturami.

PRNEWS.IO pomaga mi ustalić, czy post sponsorowany jest uzasadniony, a jeżeli tak, to rynek pozwala mi to zrobić jednym kliknięciem. Dzięki temu nie muszę tracić czasu na komunikację z redaktorami tych stron. Ponadto narzędzie oferuje 100% gwarancję zwrotu pieniędzy, co pozwala mi zabezpieczyć się przed ryzykiem biznesowym, które może być związane z zakupem treści sponsorowanych bezpośrednio od strony, z którą nigdy wcześniej nie współpracowałam.

Alexandra Tachalova, Konsultant ds. marketingu cyfrowego

Alexandra Tachalova
Załóż darmowe konto

Kilka kliknięć od każdego miejsca na świecie

Odległość nie jest już problemem w dotarciu do Państwa klientów i partnerów za granicą. Wystarczy kilka kliknięć, aby podzielić się swoimi wiadomościami z wieloma kontaktami medialnymi z dowolnego miejsca na mapie. Niezależnie od tego, gdzie Państwo są i gdzie znajduje się Państwa grupa docelowa — Państwa informacja prasowa zostanie rozpowszechniona natychmiast, w kilku prostych krokach.