Tworzycie swoją historię — zrobimy całą resztę!

PRNEWS.IO zapewnia gwarantowane umieszczenie treści sponsorowanych na platformach internetowych na całym świecie. Narzędzia serwisu pomogą zwiększyć świadomość marki wśród potencjalnych partnerów i inwestorów, podnieść sprzedaż i pozyskać linki.

Nie musi Państwo już szukać setek platform, aby podzielić się swoją wiadomością lub historią. W cyfrowym świecie, każdy może zostać zauważony online za pomocą kilku kliknięć z dowolnego miejsca na Ziemi.

Oszacujcie platformy, które pasują do Państwa potrzeb i mogą przynieść najlepsze rezultaty. Wybierz tylko te idealne, aby uzyskać najwięcej wyświetleń.

Dzięki PRNEWS.IO każda firma, niezależnie od lokalizacji i wielkości, może opublikować swoje treści w kanałach informacyjnych wiodących korporacji medialnych. Obejmujemy swoim zasięgiem agencje informacyjne, serwisy branżowe czyli blogi tematyczne, które pomagają naszym klientom rozwijać się i zdobywać odbiorców.

PRNEWS.IO podejmuje się szybkiego rozwiązywania kwestii logistyki finansowej, tłumaczeń i planowania mediów.

Nieustannie rozwijając się, możemy dziś pochwalić się jedną z najbardziej zaawansowanych usług. Przyjazne menu pozwala na śledzenie statusu publikacji, historii zamówień, statystyki oraz narzędzia zwiększające efektywność artykułów na konkretnych stronach internetowych.

Od 2005 roku pomagamy firmom uzyskać rozgłos w szybko zmieniającym się cyfrowym świecie. Początkowo niewielki zespół specjalistów od dziennikarstwa internetowego, PRNEWS.IO rozwinął się obecnie w przyjazny rynek, który likwiduje problemy komunikacyjne małych firm z prasą.

Rozwinęliśmy się od usług blogowych do firmy o znanej nazwie i biurach na Ukrainie i w Estonii, Stanach Zjednoczonych i Hongkongu.

Akcje PRNEWS (kod ISIN EE3100009135) zarejestrowane na Nasdaq CSD.