Pierwszy na świecie sklep internetowy z treściami sponsorowanymi, z ustalonymi cenami publikacji.

To usługa wszystko w jednym do tworzenia i udostępniania wiadomości i historii z całym światem na własnych warunkach.

PRNEWS.IO to przyjazna dla użytkownika platforma PR, dzięki której można dzielić się swoimi wiadomościami w zaledwie kilku krokach.

Dlaczego warto wybrać prnews.io?

Doskonałe narzędzie, aby trafić do odbiorców we właściwy sposób i we właściwym czasie

Monitorowanie Państwa obecności w Internecie i określanie idealnych momentów na publikację informacji prasowych, postów reklamowych i treści sponsorowanych dotyczących Państwa firmy za pośrednictwem własnego internetowego pokoju prasowego.

Proces tworzenia, publikowania i rozpowszechniania treści PR krok po kroku

Przyjazny dla użytkownika interfejs pozwoli Państwu stworzyć projekt, załadować zdjęcia i filmy, udostępnić i rozpowszechnić informację prasową online, bez konieczności wysyłania e-maili.

Wszystko w jednym wygodnym pokoju prasowym

Dostosować swój pokoju prasowy do tożsamości Państwa marki; dodać zestaw prasowy z logo, zdjęciami, materiałami PR, aby dać dziennikarzom łatwy dostęp do mediów Państwa marki; dodać listę kontaktów PR i informacje o Państwa firmie, aby uzyskać wszelkie informacje zwrotne.

Obsługa czatu online

Nasz personel wsparcia online pomoże Państwu, aby proces dystrybucji informacji prasowych był łatwy i bezbłędny.

Zamieszczane w takich publikacjach jak:

Cały proces jest tak prosty jak abeceda

1. Założyć konto
  2. Wybrać wydawcę
  3. Złożyć zamówienie
  4. Przesłać tekst
  5. Zdążyć na czas z publikacją
  6. Gotowe!

Firmy mogą bezpośrednio kupować miejsca na swoje artykuły w natywnym formacie w 22 000 uznanych serwisów informacyjnych. Korzystając z automatyzacji, PRNEWS.IO wyeliminowało potrzebę pośrednika, uprościło proces i poprawiło responsywność w porównaniu z tradycyjnymi metodami dystrybucji wiadomości. W automatyczny system wbudowane jest bogactwo danych dotyczących odbiorców z całego rynku witryn z wiadomościami. W związku z tym, chociaż nie jest to tradycyjna firma konsultingowa lub zarządzająca PRNEWS.IO, na podstawie analizy tych danych może zasugerować klientom opcje medialne, którzy mogą zdecydować się na długoterminowe kampanie lub jednorazowe spoty.

Hannah Brown, Head of Content w e-Residency w Estonii

Hannah Brown

Jednym z najbardziej przydatnych narzędzi do automatyzacji dla content marketera jest PRNEWS. Pomaga automatycznie umieszczać sponsorowane treści Twojej firmy z najlepszym stosunkiem ceny do jakości. Znalezienie zasobów do umieszczenia, negocjowanie z każdą witryną, koordynowanie materiałów, przygotowanie ich do publikacji i śledzenie wyników zajmuje dużo czasu i wysiłku.

Danny Wesley, dziennikarz i przedsiębiorca technologiczny

Danny Wesley

PRNEWS.IO pomaga mi określić, czy sponsorowany post jest uzasadniony, a jeśli tak, to marketplace pozwala mi to zrobić jednym kliknięciem. Oznacza to, że nie muszę tracić czasu na komunikację z redaktorami tych stron. Ponadto narzędzie oferuje 100% gwarancję zwrotu pieniędzy, dzięki czemu mogę wykonać kopię zapasową wszystkich ryzyk biznesowych, które mogą być związane z kupowaniem sponsorowanych treści bezpośrednio ze strony, z którą nigdy wcześniej nie pracowałem.

Alexandra Tachalova, konsultant ds. marketingu cyfrowego

Alexandra Tachalova
Utwórz darmowe konto

Kilka kliknięć od każdego miejsca na świecie

Odległość nie jest już problemem w dotarciu do Państwa klientów i partnerów za granicą. Wystarczy kilka kliknięć, aby podzielić się swoimi wiadomościami z wieloma kontaktami z mediami z dowolnego miejsca na mapie. Nieważne, gdzie Państwo są i gdzie są Państwa docelowi odbiorcy — Państwa informacja prasowa zostanie rozpowszechniona natychmiast, w kilku prostych krokach.

Rynek treści sponsorowanych

105,329 publikacje