ABD'ye O-1 Vizesi: Kimler Hak Kazanır?

Özgürlük ve sınırsız fırsatların hayalidir – Amerika Birleşik Devletleri. Hala dünyanın her yerindeki birçok insan için en iyi yer olmaya devam ediyor. Yeni gelenler tarafından Amerika kadar sevilen başka bir ülke yok denecek kadar azdır. Ancak yeni bir hayata başlama yolunda birçok şeyi göz önünde bulundurmanız gerekir.

"ABD'ye göç etme" hayalinizde size yardımcı olması için bazı tavsiyelere göz atın.

Aşağıdaki gibi yayınlarda öne çıkan:

Zamandan tasarruf

Sponsorlu içerik yerleşimleri sunan esnek haber siteleri pazarımızla zaman kazanın.

Kaliteli medya

Hikayenizi ve halkla ilişkiler materyallerinizi dünyanın önde gelen haber yayıncıları ve etkileyicileriyle paylaşmak için özgün bir kanal edinin.

Hedef kitle

Doğrudan hedef kitlenizi hedefleyen sitelerde hikayeler yayınlayarak müşterilere ulaşmak için PRNEWS.io yaklaşımını deneyin.

Para biriktir

Web sitelerini seçin ve seçilen web sitelerindeki gönderiler için yalnızca aylık ücret veya gizli ücret ödemeden ödeme yapın.

PRNEWS.IO helps me determine whether a sponsored post is justified, and if so, the marketplace allows me to do it with just one click. This means I don't need to waste time on communication with the editors of those sites. Also, the tool offers a 100% money back guarantee, allowing me to backup all business risks that might be associated with purchasing sponsored content directly from a site I've never worked with before.

Alexandra Tachalova, Digital Marketing Consultant

Alexandra Tachalova
Ücretsiz bir hesap oluştur

Amerika'da O Vizesi Nedir?

O vizeleri, faaliyet alanlarında üstün beceriler sergileyen kişiler için yerleşik olmayan ABD çalışma vizeleridir. Bu kapsam, sanat, sinema veya TV endüstrileri, spor, eğitim, işletme veya bilimleri içerir. Her şey doğru bir şekilde temsil edilirse, mesleğinizin zirvesine çıktığınızı kanıtlayarak O1 Visa PHD, yeni başlayanlar için O1 Visa ve diğerleri dahil olmak üzere bir O Vizesi alabilirsiniz.

O1 Vizesi gereksinimleri yüksek bir standarda sahip olsa da, almak düşündüğünüzden daha kolaydır.

Bir etkinlik basın bülteni yazdığınızda, oraya buraya daha fazla bilgi eklersiniz veya bir kısmı vurgularsınız. Yine de, bir etkinlik basın bülteni şablonunun standart bir şablon biçimini izlemenizi öneririz:

O Vizelerinin Farklı Türleri

Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetlerine göre, O vizelerinin dört türü vardır:

1. O1A: Eğitim, bilim, işletme veya sporda (sanat, sinema veya TV endüstrisi hariç) olağanüstü becerilere sahip kişiler;

2. O1B: Sanat, sinema ya da TV endüstrisinde olağanüstü yeteneğe sahip kişiler;

3. O2: Belirli bir etkinliğe veya performansa yardımcı olmak için bir O-1 sanatçısı veya sporcusu ile gidecek olan kişiler;

4. O3: O-1 ve O-2 vize başvuru sahiplerinin aile bağları veya çocukları olan kişiler.

İyi haber şu ki, uzatma limiti yoktur, dolayısıyla vasıflı yerleşik olmayan kişiler, maksimum limiti tüketme konusunda endişelenmeden O1 vizelerinde uzatma başvurusunda bulunabilirler.

O2 ve O3 türleri, O1 Vizesi başvuru sahibine bağlı olduğundan, O1 vizesi almayla ilgili tüm önemli bilgileri aşağıda açıklayacağım.

O1 Vizesine Kimler Başvurabilir?

Aşağıdaki alanlardan birinde yüksek başarılar sunmak gerekir: iş, spor, bilim, eğitim, sanat ve ayrıca film ve fotoğraf endüstrisi.

Başarıların kanıtı:

Bir nedenden dolayı dikkatinizi yukarıdaki listeden son iki noktaya yöneltin. zaten orada mısın? Değilse, fikriniz veya değerleriniz hakkında öne çıkmanın birkaç yolu vardır. PRNEWS kataloğu, dünyanın her yerinden 23.000'den fazla medya kuruluşunu içerir. Gerekirse, sadece yayınlamakla kalmayıp, başarılarınız hakkında bir makale, haber veya basın açıklaması da yazacağız.

Hangi yayınlar size uygun?

Yukarıda O1 vizesi adayları için seçim kriterlerinin resmi listesi bulunmaktadır. Elbette, makalelerin içeriği, hangi kategoriye başvurduğunuza bağlı olacaktır. Bu bilim ve eğitim ise, o zaman uzmanlaşmış dergilerdeki bilimsel makaleler birincil öneme sahip olacaktır. Ancak çoğu kategori için kitle iletişim araçlarında ve sektöre özel yayınlarda sizden ve başarılarınızdan bahsedilmesi gerekir. Yerel ve özel medyada sizin için önemli olan tüm etkinliklerden bahsederseniz mükemmel olur: ödüller almak, profesyonel topluluklardaki etkinlikler, yarışmalarda jürilik yapmak, iş başarıları vb.

Toplama

O1 Visa başarı öykülerini oluşturmak uzun vadeli ve pahalı bir süreç gibi görünebilir. Bu muhtemelen doğru olsa da, ihtiyaçlarınız için en uygun yol buysa, buna değer. Üstelik avukatlar, medya ajansları ve danışmanların yardımıyla bu süreci önemli ölçüde hızlandırabilirsiniz.

SSS

Amerika'da O Vizesi Nedir?

O-1 göçmen olmayan vizesi, bilim, sanat, eğitim, işletme veya atletizm alanlarında olağanüstü yeteneklere sahip olan veya sinema veya TV endüstrisinde olağanüstü başarı kanıtlayabilen ve ulusal veya uluslararası alanda tanınan kişiler içindir. bu başarılar.

O1 Vizesi başvuru ücreti nedir?

O1 Vizesinin standart işlem ücreti 460$'dır. Premium işlemeyi seçerseniz, standart ücrete ek olarak 1.410$ daha ödemeniz gerekecektir. İşlem ücretine ek olarak, vize başvurusu yaptığınız her başvuru sahibi için size 190$'a mal olacak bir DS-160 formu da göndermeniz gerekmektedir.

Araştırma Vizesine hak kazanmak için kaç alıntı gerekiyor?

Kesin bir cevap yok. Her şey, medya kampanyasının başlangıcında kaç tane sözünüze sahip olduğunuza bağlıdır. Vize davasında sunulan başarılarınızın büyük çoğunluğunun medya kuruluşlarındaki veya bilimsel dergilerdeki yayınlarla desteklenmesi mükemmel olacaktır.

Bir göçmenlik avukatı ne kadara mal olur?

Yeşil kart başvuruları veya diğer hizmetler için ücretler Amerika Birleşik Devletleri'nin farklı bölgelerinde farklı olabilir. Ama en azından bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Bir göçmenlik avukatı saatte 150 ile 300 dolar arasında ücret alıyor ve 30 dakikalık danışma için ortalama 75 ila 150 dolar arasında bir ücret alıyor. Temel göçmenlik formlarını doldururken ve uygularken yasal yardım 250 ila 800 ABD Doları arasında değişirken, yeşil kart yardımı 800 ABD Doları ila 5.000 ABD Doları ve artı USCIS ücretleri 460 ila 700 ABD Doları arasındadır.

Göçmenlik mahkemesinde sınır dışı edilme (sınır dışı etme) işlemindeyseniz, avukat sizden yapılmasını beklediği şeye göre ödeme yapmanızı isteyecektir: basit bir davada toplam ücret 1.500 $ kadar düşük olabilir ve daha fazla olabilir. karmaşık - yaklaşık 10.000 dolar.