İade politikasi

PRNEWS.IO, geri ödemeler konusunda esnektir. Geri ödeme talepleri, support@prnews.io'ya gönderilen her bir bireysel geri ödeme talebi için faturalandırma departmanı tarafından incelemeye tabidir.

Hizmet tarafımızca sağlanmadıysa ve yayın süreci henüz başlamadıysa müşterinin talebi üzerine ödemeleri iade ediyoruz.

Yayınlanma sürecinde veya verilen hizmetler için talep edilen geri ödemeler reddedilecek ve verilen hizmetler için yapılan ödemeler hiçbir koşulda iade edilemez.

PRNEWS.io, aşağıdaki nedenlerle para iadesi veya para iadesi taleplerini yerine getirmez:

1. Ortak sitenin zayıf veya yanlış çalışması. Buna şunlar dahildir: site sayfalarının 7/24 kullanılabilirliği, site yükleme hızı, bağlantıların varlığı veya yokluğu, ortak sitenin kullanıcılarından gelen yorumlar, metin yapısı, stil ve içeriğin varlığı.
  2. PRNEWS.io hizmetlerinin ücretli abonelik ayı/yılı boyunca kısmi kullanımı; Hizmet güncelleme süreleri için geri ödemeler, hesapta kullanılmayan fonların geri ödenmesi.

Tüm müşterilerimize fırsat eşitliği sağlarız ve istisna yapamayız.

Müşteri, hizmetlerin sözleşmede yazılı olduğu şekilde sağlanmadığını düşünüyorsa, PRNEWS.io Destek Hizmetine şikayette bulunabilir.

Lütfen, hizmetin satın alındığı tarihten itibaren en geç 7 gün içinde support@prnews.io ile iletişime geçin. Ürün veya hizmetin sitemizde açıklandığı gibi olmadığına dair güçlü ve net kanıtlar sağlamalısınız. Yalnızca müşterinin hatalı beklentilerine veya isteklerine dayalı şikayetleri kabul etmiyoruz.

PRNEWS.io, şikayetleri duruma göre inceler. Tamamen kendi takdirimize bağlı olarak herhangi bir şikayeti onaylama veya reddetme hakkımızı saklı tutarız.

Sistemden para çekilirken sisteme para yatırılırken alınan ödeme işlem ücreti iade edilmez.

Sisteme para yatırırken ve sistemden para çekerken bir ödemeyi işlemek için sistem ücreti değişebilir ve sisteme para yatırmak ve sistemden para çekmek için kullanılan ödeme sistemine bağlıdır.

Sistemden para çekme işlemi, sadece sisteme para yatırmak için kullanılan ödeme yöntemi ile gerçekleştirilir..

Herhangi bir sorunuz için lütfen support@prnews.io adresinden Destek Hizmeti ile iletişime geçin.

PRNEWS OÜ, Identif. numara: 14603363
Adres: Laeva tn 1, Kesklinna linnaosa, 10111, Tallinn, Harju maakond, Estonia