Hikayenizi Siz Oluşturun - Gerisini Biz Yapıyoruz!

PRNEWS.IO, PR malzemelerinin ve sponsorlu makalelerin dünya çapında çevrimiçi medyada garantili olarak yerleştirilmesini sağlar. Hizmetin araçları, potansiyel ortaklar ve yatırımcılar arasında farkındalığı artırmaya, satışları artırmaya ve bağlantılar kazanmaya yardımcı olacaktır.

Haberlerinizi veya hikayenizi paylaşmak için yüzlerce platform aramakla uğraşmayın. Dijital dünyada, herkes dünyanın herhangi bir yerinden sadece birkaç tıklamayla çevrimiçi olarak fark edilebilir.

İhtiyaçlarınıza uyan ve size en iyi sonuçları getirebilecek platformları tahmin edin. En çok görüntülemeyi elde etmek için yalnızca mükemmel olanları seçin.

PRNEWS.IO sayesinde, konumu veya boyutu ne olursa olsun herhangi bir şirket, içeriğini önde gelen medya kuruluşlarının haber akışlarına aktarabilir. Müşterilerimizin büyümesine ve kitleyi kazanmasına yardımcı olan haber ajanslarını, sektöre özel web sitelerini veya temalı blogları ele alıyoruz.

PRNEWS.IO, finansal lojistik, çeviri ve medya planlaması sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesini taahhüt eder.

Her zaman gelişen, bugün en gelişmiş hizmetlerden biri hakkında övünebiliriz. Kullanıcı dostu menü, yayınların durumunu, sipariş geçmişini, istatistikleri izlemenizi sağlar ve belirli web sitelerinde makalelerinizin verimliliğini artırmak için araçlar sağlar.

2005'ten beri şirketlerin hızla hareket eden dijital dünyada tanıtımlarını yapmalarına yardımcı oluyoruz. İlk başta İnternet gazeteciliği profesyonellerinden oluşan küçük bir ekip olan PRNEWS.IO, şimdi küçük işletmelerin basınla olan iletişim sorunlarını ortadan kaldıran dostane bir pazaryeri haline geldi.

Blog hizmetlerinden, Ukrayna ve Estonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Hong Kong'da ofisleri ve tanınmış bir ismi olan bir şirkete dönüştük.

PRNEWS hisseleri (ISIN kodu EE3100009135) Nasdaq CSD'de kayıtlı.