PRNEWS.IO'ya Trafik Çekerek Para Kazanın

PRNEWS.io'nun ortaklık programı ile kazanmaya başlayın. Bu kolay. PRNEWS.io web sitesinde kişisel ortaklık bağlantınızı alın. Müşterilerinizle veya bir reklam, Facebook gönderisi, blogunuz, bir tweet aracılığıyla - istediğiniz şekilde paylaşın! Bir müşteri bağlantınız aracılığıyla PRNEWS.io'ya kaydolduğunda her siparişten bir ücret kazanırsınız.

Her uzun ömürlü alıcı için %2 komisyon alın!

Zamandan tasarruf

Sponsorlu içerik yerleşimleri sunan esnek haber siteleri pazarımızla zaman kazanın.

Kaliteli medya

Hikayenizi ve halkla ilişkiler materyallerinizi dünyanın önde gelen haber yayıncıları ve etkileyicileriyle paylaşmak için özgün bir kanal edinin.

Hedef kitle

Doğrudan hedef kitlenizi hedefleyen sitelerde hikayeler yayınlayarak müşterilere ulaşmak için PRNEWS.io yaklaşımını deneyin.

Para biriktir

Web sitelerini seçin ve seçilen web sitelerindeki gönderiler için yalnızca aylık ücret veya gizli ücret ödemeden ödeme yapın.

PRNEWS.IO helps me determine whether a sponsored post is justified, and if so, the marketplace allows me to do it with just one click. This means I don't need to waste time on communication with the editors of those sites. Also, the tool offers a 100% money back guarantee, allowing me to backup all business risks that might be associated with purchasing sponsored content directly from a site I've never worked with before.

Alexandra Tachalova, Digital Marketing Consultant

Alexandra Tachalova
Ücretsiz bir hesap oluştur

Dünya çapında herhangi bir konum dışında birkaç tıklama

Yurtdışındaki müşterilerinize ve ortaklarınıza ulaşmak için artık mesafe sorun olmaktan çıkıyor. Haberlerinizi sadece birkaç tıklamayla haritanın herhangi bir noktasından birden fazla medya kişisiyle paylaşın. Nerede olursanız olun ve hedef kitleniz nerede olursa olsun, basın bülteniniz sadece birkaç kolay adımda anında dağıtılacaktır.