Estonya e-Sakinlerinin Küresel Çapta Marka Bilinirliği Kazanmasına Yardımcı Oluyoruz

İster Estonya'da ister küresel olarak iş yapıyor olun, PRNEWS.IO, PR faaliyetlerinizi dünyanın her yerinden çevrimiçi, verimli ve düşük maliyetle yürütmenizi sağlar.

PRNEWS.IO, sponsorlu haber içeriğini dağıtmak için çevrimiçi bir pazar yeri görevi görür. Otomasyonu kullanarak, işletmelerin yerel formattaki makaleleri için 22.000 saygın haber web sitesinde doğrudan spot satın almalarını sağladı ve bu süreci çok daha kolay ve daha duyarlı hale getirdi.

Dünya çapında hedef kitleleriniz, gazetecileriniz, etkileyicileriniz ve yatırımcılarınız dışında sadece birkaç tıksınız.

Aşağıdaki gibi yayınlarda öne çıkan:

Zamandan tasarruf

Sponsorlu içerik yerleşimleri sunan esnek haber siteleri pazarımızla zaman kazanın.

Kaliteli medya

Hikayenizi ve halkla ilişkiler materyallerinizi dünyanın önde gelen haber yayıncıları ve etkileyicileriyle paylaşmak için özgün bir kanal edinin.

Hedef kitle

Doğrudan hedef kitlenizi hedefleyen sitelerde hikayeler yayınlayarak müşterilere ulaşmak için PRNEWS.io yaklaşımını deneyin.

Para biriktir

Web sitelerini seçin ve seçilen web sitelerindeki gönderiler için yalnızca aylık ücret veya gizli ücret ödemeden ödeme yapın.

Businesses can directly purchase spots for their native format articles in 22'000 well-regarded news websites. Using automation, PRNEWS.IO has removed the need for a middleman, simplified the process, and improved responsiveness when compared with traditional news distribution methodologies. A wealth of audience metrics from across its marketplace of news websites is built into its automated system. Accordingly, while it is not a traditional PR consulting or management firm, PRNEWS.IO can suggest media options to customers based on analysis of this data, who can opt for longer term campaigns or one-off spots.

Hannah Brown, Head of Content at e-Residency in Estonia

Hannah Brown

PRNEWS.IO helps me determine whether a sponsored post is justified, and if so, the marketplace allows me to do it with just one click. This means I don't need to waste time on communication with the editors of those sites. Also, the tool offers a 100% money back guarantee, allowing me to backup all business risks that might be associated with purchasing sponsored content directly from a site I've never worked with before.

Alexandra Tachalova, Digital Marketing Consultant

Alexandra Tachalova
Ücretsiz bir hesap oluştur

Dünya çapında herhangi bir konum dışında birkaç tıklama

Yurtdışındaki müşterilerinize ve ortaklarınıza ulaşmak için artık mesafe sorun olmaktan çıkıyor. Haberlerinizi sadece birkaç tıklamayla haritanın herhangi bir noktasından birden fazla medya kişisiyle paylaşın. Nerede olursanız olun ve hedef kitleniz nerede olursa olsun, basın bülteniniz sadece birkaç kolay adımda anında dağıtılacaktır.