Gazeteciliğin ve iletişimin seviyesini birlikte yükseltelim

Dünya durmuyor ve içerik oluşturma ve dağıtma yöntemleri de durmuyor. PRNEWS.IO'da bizler sürekli olarak gelişiyor, öğreniyor ve gelişiyoruz. Ve bugün bilgiyi herkesle paylaşmaya hazırız.

PRNEWS.IO, içeriğinizi analiz etmenize, yeni fikirler üretmenize ve daha iyi PR çalışanları ve gazetecileri olmanıza yardımcı olabilir. Dünyanın her yerinden blogcular, gazeteciler, içerik oluşturucular tarafından oluşturulan seminerler ve eğitim kursları sunuyoruz.

Organizasyon: PRNEWS.IO MTÜ
Kayıt kodu: 80580365
Adres: Laeva tn 1, Kesklinna linnaosa, 10111, Tallinn, Harju maakond, Estonya
E-posta adresi: education@prnews.io

Organizasyon hakkında

PRNEWS.IO MTÜ, gazeteciliğin, açık öğretimin ve mesleki gelişimin evrimine odaklanan uluslararası bir bilgi paylaşım platformudur. Medya okuryazarlığını teşvik etmek için tasarlanan, kendilerini daha iyi ifade etmek için insanlarla her türlü iletişimi kullanarak analiz etmeyi, değerlendirmeyi ve yaratmayı öğretmek isteyen profesyonelleri işe alıyoruz. PRNEWS.IO ile içeriğiniz her zaman en iyisidir!

Görevimiz

Misyonumuz, medya okuryazarlığı araştırma ve teorisini pratik becerilere ve eğitim araçlarına dönüştürerek küresel medya kültürü hakkında bilgi edinmek isteyen insanları desteklemektir.