Kuidas saada Twitteris kinnitust

Avaldame meediaartikleid kogu maailmast, et aidata teil Twitteri konto kinnitamisel.

Kinnitage oma konto, et muuta oma profiil publiku silmis usaldusväärsemaks!

Esitletud sellistes väljaannetes nagu:

Ükskõik, kas olete riigimees, kuulsus, ajakirjanik, muusikabändi suursaadik, ettevõtte omanik, kuulus blogija, fotograaf või mõne muu elukutse esindaja, aitab kinnitamine vältida võltsinguid ja kasu saada. publiku usaldust.

Pidage meeles, et kontrollimise peamised tingimused on teabe avalikkus ja tõesus.

Säästa aega

Säästke oma aega meie paindlike uudiste veebisaitide turuga, mis pakuvad sponsoreeritud sisupaigutusi.

Kvaliteetne meedia

Hankige autentne kanal, et jagada oma lugu ja suhtekorraldusmaterjale juhtivate uudiste avaldajate ja mõjutajatega kogu maailmas.

Sihtpublik

Proovige PRNEWS.io lähenemist klientideni jõudmiseks, avaldades lugusid saitidel, mis on otse teie vaatajaskonnale sihitud.

Säästa raha

Valige veebisaidid ja makske postituste eest ainult valitud veebisaitidel ilma kuutasude või varjatud tasudeta.

PRNEWS.IO aitab mul kindlaks teha, kas sponsoreeritud postitus on õigustatud, ja kui jah, siis turuplats võimaldab mul seda teha vaid ühe klõpsuga. See tähendab, et ma ei pea raiskama aega nende saitide toimetajatega suhtlemisele. Lisaks pakub tööriist 100% raha tagasi garantii, mis võimaldab mul varundada kõik äririskid, mis võivad olla seotud sponsoreeritud sisu ostmisega otse saidilt, millega ma pole kunagi varem töötanud.

Alexandra Tachalova, digitaalse turunduse konsultant

Alexandra Tachalova
Registreeru tasuta

Milleks Twitteri sinist märki kasutatakse?

Sinine kinnitatud märk Twitteris annab inimestele teada, et avalikku huvi pakkuv konto on autentne. See kinnitab, et konto kuulub avaliku elu tegelasele, tuntud kaubamärgile või kuulsusele.

Kinnitatud konto on ehtne ja kinnitatud konto. Twitteris tähistab seda valge linnuke sinises ringis konto nimest paremal. Märk kuvatakse profiilis ja otsingutulemustes. See on alati sama värvi märk samas kohas.

Konto kinnitamiseks peab kasutaja tõestama, et tal on kõrge meediakuulsus ja tsitaadid. Inimene peab esitama Twitteri tugimeeskonnale lingid enda kohta välistelt saitidelt. Kasutajatele on kehtestatud ka mõned muud nõuded. Näiteks peab profiil vastama teenuse reeglitele, olema täielikult täidetud ja avalikkusele kättesaadav.

Registreeru tasuta

Mida täpselt peaksite teadma, et saada Twitteris sinine märk

Kuidas saada Twitteris sinine kinnitatud märk?

Kinnitustaotluse saatmiseks peate Twitterisse sisse logima, kasutades selle konto sisselogimisandmeid, mida soovite kinnitada. Leidke profiili seadetest kinnitustaotluse vorm või klõpsake sellel link ja järgige juhiseid.

Millised on Twitteris sinise märgi saamise kriteeriumid?

Twitteris konto kinnitamise lõpuleviimiseks veenduge, et see vastaks järgmistele kriteeriumidele.

• Teie Twitteri konto peaks olema täielik ning sisaldama teie profiilinime ja pilti;
  • See peab olema aktiivne konto, millele on viimase 6 kuu jooksul sisse logitud;
  • Teie Twitteri konto peaks kasutama kinnitatud telefoninumbrit ja/või e-posti aadressi;
  • Konto ei oleks pidanud olema Twitteri reeglite rikkumise tõttu viimase poole aasta jooksul 12-tunnist või 7-päevast töösulust.

Keda saab Twitteris kinnitada?

Kinnitamiseks peab teie Twitteri konto olema tähelepanuväärne. Praegu kontrollib Twitter kontosid järgmistes kategooriates:

1. Valitsus (peamiste valitsusametnike ja -ametite kontod, sealhulgas riigipead, valitud ametnikud, ametisse nimetatud ministrid, institutsioonilised üksused, suursaadikud ja ametlikud pressiesindajad);
  2. Ettevõtted, kaubamärgid, mittetulundusorganisatsioonid (kontod, mis esindavad silmapaistvaid organisatsioone, ja teisesed siduskontod, sealhulgas ettevõtted, kaubamärgid, mittetulundusühingud, samuti nende juhid ja muud silmapaistvad juhid);
  3. Uudisteorganisatsioonid ja ajakirjanikud (kvalifitseeruvate uudisteorganisatsioonide ametlikud kontod ja kvalifitseeruvate organisatsioonide palgatud ajakirjanike individuaalsed kontod);
  4. Meelelahutus (suurte meelelahutusettevõtete kontod, nagu filmistuudiod, televõrgud ja muusikaüksused);
  5. Sport ja esport (professionaalsete spordiliigade, meeskondade, nimekirjas olevate sportlaste ja treenerite kontod, mis on loetletud ametlikul meeskonna veebisaidil koos konto lingiga või spordiandmete teenustes);
  6. Aktivistid, korraldajad ja teised mõjukad isikud (inimesed, kes kasutavad Twitterit tõhusalt teadlikkuse tõstmiseks, teabe jagamiseks ja kogukonna liikmete ergutamiseks, sotsiaalmajanduslike, poliitiliste või kultuuriliste muutuste esilekutsumiseks või muul viisil edendamiseks kogukond).

Millised kontod ei saa Twitteri kinnituse sinist märki?

Isegi kui konto vastab kõigile ülalnimetatud kriteeriumidele, on olemas loend kontodest, mis ei ole Twitteri kinnitamiseks sobilikud. See sisaldab:

• Paroodia, uudistevoog, kommentaarid ja fännikontod;
  • Lemmikloomad ja väljamõeldud tegelased (erandiks on lemmikloomad ja tegelased, kes on otseselt seotud kinnitatud ettevõtte, kaubamärgi või organisatsiooniga);
  • Kontod, mis rikuvad tõsiselt Twitteri reegleid, platvormiga manipuleerimist ja rämpspostieeskirju;
  • Koordineeritud kahjuliku tegevuse või vaenu õhutava sisuga seotud üksikisikute või rühmade kontod, jämedad inimõiguste rikkumised jne.