Tõstkem koos kommunikatsiooni ja ajakirjanduse taset

Vanakool on tore, aga maailm areneb liiga kiiresti. Sisu kirjutamisest nii, nagu on alati olnud, ei pruugi piisata. Meie, PRNEWS.IO, teame seda abinõu.

PRNEWS.IO võib aidata teil oma sisu analüüsida, tuua sisse uusi motiive ja saada paremaks, pakkudes töötubasid ja õppekursusi, mille on koostanud tuntud ajaveebid, ajakirjanikud, sisuloojad ja maailma- tuntud kunstnik üle maailma.

Organisatsioon: PRNEWS.IO MTÜ
Registrikood: 80580365
Aadress: Laeva tn 1, Kesklinna linnaosa, 10111, Tallinn, Harju maakond, Eesti
E-posti aadress: education@prnews.io

Teave organisatsiooni kohta

PRNEWS.IO MTÜ on rahvusvaheline teadmiste jagamise maja, mis keskendub ajakirjanduse arengule, avatud haridusele ja professionaalsele arengule. Meediapädevuse edendamiseks sobitame kokku professionaalid, kes on valmis õpetama juurdepääsu, analüüsi, hindama, looma ja tegutsema, kasutades kõiki suhtlusvorme inimestega, kes vajavad neid teadmisi paremaks eneseväljenduseks. PRNEWS.IO abil on teie sisu alati parem.

Meie missioon

Meie missiooniks on toetada inimesi globaalse meediakultuuri elamiseks ja õppimiseks, muutes meediapädevuse uuringud ja teooriad praktiliseks teabeks, koolituseks ja õppevahenditeks õpetajatele ja noortejuhtidele, vanematele ja laste hooldajatele.